Bästa

 

Bilder från dagen på g

Heeej! :) Har precis kommit hem från stallet. Red barbacka på Mackan, jättemysigt! Blev inte så långt ridpass eftersom det var så jäkla varmt! Solen gassade nonstop. 
Nu ska jag äta lite oså och sen ringa Ellen och träffa henne! Hon ska hjälpa mig fixa i ordning designen osv. ;) Fixar ett tidsinställt som kommer upp ikväll med lite bilder från förut! 
Vi hörs, ha det toppenbra!
 
 

Mot stallet

Vi sov hos Matte inatt så nu sitter vi och äter frukost här :) Jag ska snart ta moppen till stallet, rida och mysa oså ;) Appen funkar inte så ingen mobilupdate, men tar med kameran så kommer massa bilder i eftermiddag/kväll! 
Vi hörs när jag är hemma! Ha det bäst :love:
 
 

Uppbyggnadspaus

Kommer ha lösen på bloggen och fixa design, header och allt. Ellen  |<---- klickaaaaa| ska hjälpa mig :) Så vi ses när allt är klart! Ha det bäst :love:
 

With my girlies

Är hos Ellen, men henne och Matte! Bjussar på några bilder från förut! :) 
Finare vänner finns inte!

Tjejkväll

Ska dra till Matte nu och sen vidare mot Ellen! Eftersom jag inte kan blogga från mobilen kommer det inte så mycket uppdatering under kvällen tyvärr.. :thumbdown: Men ska se om jag kan slänga upp något mer hos Ellen iaf! :) Vi höörs, här kommer min outfit. Har inte fixat håret än som ni ser. Ha en underbar solig kväll! :love:

Uppdatering efter två

Blogg.se appen funkar inte idag heller. Bloggar när jag kommer hem runt två typ!

blogg.se appen

Har inte kunnat blogga idag pga att det inte går att logga in på blogg.se appen! Först trodde jag någon hade tagit bort mitt konto eller ändrat lösen haha.. :O Men nu är jag iaf hemma och ska käka lite och sen dra till Ellen för att åka till stallet! :) Blir en riktigt mysig stallkväll, kommer nog hem sent. Ska försöka blogga från stallet, men funkar antagligen inte.. Vi hörs när vi hörs! :love:

Regn

Får se om headern kommer upp sen..
Imorgon blir det först att passa Moltas igen och sen rida ut på Mackan med Ellen och Dawanty! :D det toppen!
Vi hörs imorgon! :love:


Tillfällig header

Det är endast en testheader, men Brio är värd att synas en stund! :love: Ikväll kommer antagligen den nya!
Jag körde på grönt.. i like it! :thumbup: Somrigt och fint, och vänta bara tills ni ser min somriga nya header ikväll! ;)

Blogg-makeover

Vill göra om bloggen helt! Ny design, ny header, NY FÄRG! Men vilken?
Tänkte iaf sätta mig och fixa en ny header ikväll. Designen kommer bytas ut, annan stil på allt osv! Aa det blir nog bra, spännande spännande ;)
Sommartema på bloggen! Glöm inte checka ikväll! :love:


Den bästa av dom bästa


Inget att göra

Lillkillen sover och jag läser bloggar! ;) hans föräldrar kommer hem vid två så då brummar jag hem med moppen.
Ska ta kort på det jag köpte igår då också!
Annars vet jag inte hur min eftermiddag blir.. Det märker vi! :) men vi hörs senare, ha de!


Tidigt imorgon

Måste sova nu, ska upp sex imorgon!
Ska vara barnvakt åt några vi känner..vi hörs imorgon! :) och ni får se det jag köpte då! Godnatt :love:


Shopping

Visar när jag är hemma! ;)


Poppis

Vilken blogg är det som är uppe på alla? ;)


Bomövning


Ludde & Holly


Bäst

Tjejen på bilden är Erica, en av mina närmsta vänner! Hon är även min syssling, och vi har känt varann sen vi var bebisar. Det är med henne och hennes familj vi ska till Grekland! :D
Ville bara säga att hon är en underbar liten prick, kolla smilet liksom! ;)


Sommarlooov

Imorgon ska jag till Mackan, tar nog med kameran och klickar lite bilder! ;)
ÄLSKAR att det är sommarlov, har faktiskt sommarlovskänsla också.. konstigt nog. Ska ta vara på varenda dag i sommar :) Sommarlov 2012, Nu kör vi!
Vi hörs imorgon, puuuss :love:

Såpbubblor


Häst och fotoblogg

Eftersom jag har en bra kamera nu så kommer min blogg att vara en häst och fotoblogg! :D
Så ni kommer få se maassa bilder på bloggen från och med nu, imorgon kommer första 'fotoinlägget' checka vid ett! ;) Min kamera är en Canon Powershot SX H40, sjukt bra zoom! Såhär ser den ut:

Avslutningsoutfit


Läs

På fredag 'startar' jag upp bloggen på nytt! Uppdatering varje dag, inga bloggpauser! ;) eftersom det är sommarlov så kommer jag kanske inte ha all tid att blogga, men ska försöka få in minst ett inlägg om dagen! Och min nya kamera får åka med mig överallt så ni får maaassa fina sommarbilder! :D
Vi ses på fredag, love u :love:


Dagen

Med en fet godispåse bredvid mig ligger jag i sängen och läser massa bloggar! Har vart en riktigt skön söndag! :) istället för möte var jag på släktkalas (som jag heeelt hade glömt av att jag skulle på..) för min kusin. Bowlade och åt på resturang :thumbup: mycket trevligt!
Imorgon är det skola och sen Råda för att rida lektion. Vi hörs imorgon :love:


Bildbomb maybe?

Godmorgon på er! :)
Sitter i soffan med en kopp te och tittar på top model, idag blir det en riktig hemmadag! Ska på USmöte vid tre men annars ska jag bara slappa hemma ;)
Igår red jag ut på Mackan, pappa + kamera följde med! Kanske kommer filmer och bilder från uteritten?
Vi hörs senare! :love:


My Love


Fullt upp

Lördag.
Halv tio åker jag till Råda och sköter Raizan, mockar osv!
Rider lektion vid tolv, vet inte vem jag ska ha än. Äter lunch..? Sen bär det av till Mackan :) Vi får se vad jag och Ellen hittar på! Nu måste jag gå ut med Holly och Ludde innan jag ska till stallet, fullt upp var det ja! ;) Vi höörs.


Nya kameran

Har inte lärt mig den riktigt än, men här kommer lite blandade bilder! :)
Bilden är maximalt inzoomad, därför inte bästa kvalitén.

Myyys

Spöregnade när jag körde hem från stallet.. Inte så kul. Men när man kommer in är det jättemysigt, älskar när det regnar om man är inne! ;)
Tänkte fota lite sen med min nya kamera, då får ni se bilder sen! Kanske även slänger upp bilderna på Holly och Ludde som jag tog i trädgården igår. Vi hörs sen! :love:


Sista riktiga dagen

Sista riktiga skoldagen idag! Nästa vecka är bara massa andra saker! Träslöjd kvar nu sen slutar vi :) då blir det stallet, fixa + rida Raizan och sen hem! Vi hörs i stallet eller när jag är hemma :love:


Fredaaag

Uppdatering som vanligt idag! Sjuk igår, sov hela dan.. Haha, men idag är det som vanligt! :)


Hos Ellen

Är hos bästaste Ellen!
Solen skiner :) loooove it!
Idag är pappa och köper kamera till miiig :D ni får se den senare när jag har kommit hem!
Och ikväll kommer mina darlings :love: vilka kan det varaaaa ;) det får ni också se, kommer ta massaaaa bilder på dom!
Men vi hörs, och juste ha en bra nationaldag! Go Sverige.


@ stallet


Hänga gubben

Har hänga gubben på engelskan, haha sooft! ;) sen lunch, vi hörs!


Onsdag

Äter frukost, sen skola. Och vid tre ska jag ner till vårdcentralen och ta spruta...! Börjar bli nervös redan nu, är så jäkla spruträdd. :( vi hörs under dagen.


Dålig dag

Vaknade sur imorse, måndag YEEEEY. Stog ut hela dagen, mina underbara kompisar gjorde den i alla fall något bättre :love: sedan hem, somnade nästan på soffan. Till stallet, red Atlas. Gick sämre än sämst. Otroligt dålig dag, den sög. Hoppas på en bättre dag imorgon, vi hörs.


45 min, sen stallet


Tips

Har läst ut Hungerspelen nu, tipsar er att läsa den! Gryyyyymt bra, nu måste jag se den på bio med! :)
Någon som sett den?


Grilla

Sooool ute, UNDERBART ! Ska grilla ikväll, myys :) imorgon - skola som vanligt, sen stallet och rida lektion! Skoj skoj.. Men nu ska jag plugga lite, puss :love:


Söndag

Chachaa bloggen JB här! ;)
Hann inte blogga imorse för åkte från pappa till mamma när jag vaknade, bakade kladdkaka och städade rummet och sen kom min morfar och company förbi! Nu har dom precis åkt och om en stund ska jag gå till farmor för att (lite i efterhand) fira min födelsedag :)
Och efter det ska jag pluggeliplugga lite.. men det är faktiskt okej för jag ska läsa hungerspelen :thumbup: Uppdaterar senare, ha en bra dag! :love:

Gangsters

Red ut med Ellen och Madde idag! Lovade Madde att hon och Noi skulle få vara med på bloggen, här har ni tuffingarna! ;)


Plutt


Dagens ridlektion

Jag red Morgan och vi hade bommar! :) Han är oftast spänd och fastnar med halsen högt upp, men idag slappnade han av och kom lägre ner! Är riktigt nöjd med dagens ridlektion.
Nu är jag hemma för att äta lite lunch och sen ska jag brumma iväg till Mackan! Jag vet inte om det blir paddocken eller ut, men ska i alla fall rida barbacka! ;) Ni får ha en toppen dag, vi hörs :love: bild på mig och MCartney.


Summertime

gammal bild.

underbart väder


En ny start

Hej på er!
Kul att ni klickade er hit, och hoppas ni stannar.

Det här är min nya blogg, kommer börja blogga här istället för på www.raizan.blogg.se från och med imorgon hade jag tänkt.

Denna bloggen kommer handla om mina två medryttarponnysar Raizan & McCartney. Rider lektion på Råda Ridklubb två gånger i veckan! Ni kommer också få läsa om min vardag, hiss och diss, shopping och massa annat! Vill du följa mitt liv i bara bilder så kan du följa mig på instagram, @johannabernhartz heter jag.

Vad tycker ni om min header förresten??



RSS 2.0